Regio's  

   

Hier kun je de verschillende artikelen van de club kleding bekijken. Om te bestellen stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de foto dan worden alle artikelen getoond. Bij het gewenste artikel wordt de artikelnaam en de prijs rechts in het scherm zichtbaar.

Sweater

Voor de agenda van 2018 zijn momenteel de volgende data bekend:
  • 16 maart (vrijdagavond!) Regio-avond in Café De Vliegh in Zuidlaren. Aanvang 20.00 uur
  • 20 april (vrijdagavond!) Regio-avond in Café De Vliegh in Zuidlaren. Aanvang 20.00 uur
  • 28 april FLM-run. Vertrek 14.00 uur vanaf de voet van de Martinitoren. Bestemming is een verrassing.  Als vanouds back to basic en self-supporting, dus zelf eten/drinken meenemen voor een nachtje kamperen.
(de door het vorige bestuur ingediende agenda vervalt hiermee)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur

Fiona Klok voorzitster

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jakob Groeneveld penningmeester

Tel. 06-24910253 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert van Kooten secretaris

Tel. 06-10754675 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Harley club is een club mensen die tot doel hebben om zoveel mogelijk te rijden en zoveel mogelijk te feesten. Dit doen we uiteraard met zoveel mogelijk gelijkgestemde Harley rijders.
De regio is een onderdeel van de Harley Davidson Club Nederland. De club is opgedeeld in 9 regio’s verdeeld over Nederland.
We bezoeken regelmatig de andere regio’s om daar te feesten en rij ervaringen uit te wisselen
Binnen de regio worden diverse dingen georganiseerd. Hier enkele activiteiten, De FLM-run, de Toertochten, de regio-avonden, de gezamenlijke ritten naar treffens elders, enz..
De FLM-run is een memorial run ter nagedachtenis van Frens Lubberink, bedenker van deze run. De run is een back to basic run wat betekend dat alles selfsupporting is. Het wordt niet bekend gemaakt waar je heen gaat. Rijden en maar zien waar je terecht komt.

   

Advertenties  

   

Clubartikelen  

   
Gebruikers
71
Artikelen
80
Artikelen bekeken hits
229030
   
© HDCN Regio Groningen Drente